De KLW najaars ploegdag van zaterdag 16 september is afgelast.
We hadden al niet veel inschrijvingen en nu hebben we binnen de ploegcommissie een zieke met een longontsteking. De volgende KLW ploegdag wordt nu in het voorjaar.

Coen Verhoeven
KLW

 

De KLW najaars ploegdag

 

Op zaterdag 16 september is de KLW najaars ploegdag. De locatie van het perceel is Olen 42, Breugel. Hier hebben we nog niet eerder geploegd maar het is niet ver van waar we voorheen geploegd hebben. Vorig jaar hadden we 30 ploegveldjes. Te samen met de ploegvereniging Nederland is afgesproken dat een ploegwedstrijd voortaan een ploegdag wordt genoemd, in ons geval een historische ploegdag. Dit beschrijft het evenement beter zoals het ook is, het is juridisch beter en er wordt nog steeds gejureerd en diegene met de meeste punten wint dan in zijn categorie.We ploegen in 4 categorieën namelijk rondgaand hef, rondgaand wiel, heen en weergaand en parallel. We willen jullie graag ontvangen voor 10 uur voor een kop koffie en de loting zodat we op tijd kunnen beginnen met ploegen zodat jullie weer op tijd naar huis kunnen. De ploegers krijgen ook een lunchpakketje.

Voor informatie kun je bellen naar Coen Verhoeven 06-10821269 (na zes uur) of per mail verhoeven.coen8@gmail.com. Deelname kost € 15,00 per ploeger.

Ook aan de supporters wordt gedacht want onze catering kan iedereen verzorgen van een kop koffie of drankje.

We zien je graag op zaterdag 16 september, de locatie van het perceel is nog niet bekend, houd daarom de website in de gaten.

De ploegcommissie.

 

Ploegen

We organiseren 2x per jaar ploegwedstrijden, in het voorjaar en het najaar. De voorjaar-ploegwedstrijd is altijd op een zondag en de najaar-ploegwedstrijd is op een zaterdag. De deelnemers zijn heel divers, van ervaren ploegers die we elk jaar terug zijn tot beginnende ploegers.

Het ploegen start om 10:00uur en rond 15:00uur worden de punten van de jury geteld waarna der een prijsuitreiking volgt.

Bezoekers zijn van harte welkom, kom dus gerust kijken als er geploegd wordt.

De wedstrijdploegers worden verdeeld in 4 categorieën:

  • Heen en weergaande ploegen
  • Rondgaande ploegen hef
  • Rondgaande ploegen wiel
  • Parallel ploegen

Locatie:
Deze wisselt en wordt bekend gemaakt via “Den Uitlaat”, website en facebook.

Voor meer inlichtingen kan men Coen Verhoeven bellen, 06-10821269.