Toertochten

Heel het jaar door organiseert de KLW met hun leden een aantal toertochten. Iedere toertocht typeert zich op zijn eigen manier, bijvoorbeeld door de omgeving en/of jaargetij waar en wanneer deze tocht plaats vindt.

Bij de aanvang van de toertocht wordt er bij het inschrijven gratis koffie en thee geschonken met een plak cake of koekje. Vervolgens wordt er in groepen gestart van 20 á 30 tractoren. De lengte van de toertocht variërt vaak tussen de 40 en 50 km.

Tijdens de meeste toertochten zijn leuke puzzels in te vullen waar bij afloop leuke prijzen zijn te winnen (bijrijders houdt de ogen open).

Bloesemtocht:
De Bloesemtocht wordt iedere 3de/4de zondag van april georganiseerd van uit Tuil. Hierbij maken we een mooie toertocht door de Betuwe langs boomgaarde en de rivier “de Linge”.

Start locatie: camping Boerengolf Hedel, Achterdijk57 Hedel

KLW-toertocht:
De KLW-toertocht wordt iedere 3de zondag van mei georganiseerd vanuit een wisselende locatie.

Start locatie: wisselend

Verrassingstocht:
De Verrassingstocht wordt iedere 2de zaterdag van oktober georganiseerd van uit een wisselende locatie. De toertocht start in de middag om vervolgens voortgezet te worden als het donker wordt. Hierdoor krijg je een andere ervaring van toertocht rijden en er ontstaat een mooie slinger van verlichte tractoren.

Onderweg word je verrast met enkele lekkere versnaperingen.

Start locatie: wisselend

Kerstrit:
De kerstrit wordt iedere 3de zondag van december georganiseerd van uit een wisselende locatie. Een stoet van kerstmannen/vrouwen met versierde tractoren heeft de moet gevonden om ondanks het koude jaargetij een leuke toertocht te rijden. Tijdens de rit weer opwarmen met warme drank en soep doet je goed. Kom jij ook als kerstman? Niets is te gek!

Voor de 3 leukste kerstmannen zijn er leuke prijzen te winnen!

Start locatie: wisselend

Inschrijving:
Kan d.m.v. het invullen en opsturen van het inschrijfformulier wat toegevoegd is aan “d’n uitlaat” of een e-mail te sturen naar: inschrijvingen-klw@gmail.com

Kosten:

  • Leden: €12,-
  • Niet-leden: €17,-
  • Kinderen 12 jaar en jonger zijn gratis